Wandelen van A tot Z


Volgende »

Opdracht:
De wandelroute Amsterdam – Zieuwent loopt met zo’n 250 kilometer door het hart van Nederland.
Je loopt vanaf Amsterdam met haar rijke 17e -eeuwse historie via Muiden en de waterlinie letterlijk het ‘nieuwe’ Flevolandschap in. Hier beleef je het verhaal hoe Nederlanders hun eigen land en natuur creëren. Over de zandverstuivingen, in het kreupelhout, de dikke bossen en langs heidevelden maak je kennis met de Veluwse Big five. Vervolgens wandel je via de verhalen rond de bevrijding van Nederland en romeinse nederzettingen het coulisselandschap in. Weilanden, houtwallen, kabbelende beekjes, bossen en kastelen; je bent in de Achterhoek waar mensen nog echt tijd hebben voor elkaar.
Amsterdam – Zieuwent is een ode aan de Nederlandse cultuur en natuur.

De Gemeente Oost-Gelre heeft ons gevraagd om deze route te verdelen in etappes, die zowel via RoutAbel te volgen zijn als downloadbaar zijn. Om deze route te promoten, dient een flyer gemaakt te worden en een website.

Gemaakt:
In samenwerking met Zieuwents Belang hebben we 12 etappes van Amsterdam naar Zieuwent uitgezet, variërend van 15 tot 25 kilometer. Deze etappes zijn beschreven (downloadbaar via website), te volgen via de app RoutAbel of downloadbaar bestand (GPX) voor de eigen device.

  • 12 etappes van Amsterdam naar Zieuwent, variërend van 15 tot 25 kilometer. Deze etappes zijn beschreven (downloadbaar via website), te volgen via de app RoutAbel of downloadbaar bestand (GPX) voor de eigen device.
  • Promotiekaart ontworpen van de route
  • Infopaneel en frame ontworpen. Het paneel (BioPanel) is bevestigd op een corten stalen frame en geplaatst bij het eindpunt van de wandelroute in Zieuwent.
  • Webpagina opgemaakt
  • Social media opgezet, zowel een pagina op Facebook als op Instagram

Opdrachtgever:
Gemeente Oost-Gelre en Zieuwents Belang