Jeroen Drabbe

Mede-eigenaar van AbelLeisure, de commerciële man. Ziet overal kansen, ook als ze niet zo zichtbaar zijn. Meestal enthousiast. Is hij dat niet, dan is Jeroen écht druk. Kan bevlogen vertellen en weet hoe hij de producten in de markt wil zetten. Als er nog tijd is naast zijn werk en gezin, sport deze Brabander graag. Meters maken op de racefiets of al hardlopend zijn hoofd leeg rennen.

Fred van Schoonhoven

Mede-eigenaar van AbelLeisure. Commercieel met een vleugje techniek. Ontwikkelt en leidt nieuwe projecten met het liefst een snufje innovatie erin. Hij kent de grenzen van een project, is nuchter zoals een Tukker moet zijn en vertelt bij de lunch graag over zijn strategieën als coach van een meidenelftal. Zodra er iets gemeten kan worden, gaat hij los over sensoren of een slimme buitenruimte…

Ingrid Middag

Teksten, lang of kort, vlot of zakelijk; Ingrid schrijft ze. Geen probleem. Ook is ze een beelddenker, visualiseert snel en is creatief. Dit komt mooi van pas bij het maken van content voor de app, promotiekaarten, boeken, websites en wat al niet meer. Geeft als één van de weinigen water aan de planten op kantoor, zorgzaam als ze is. Gaat vaak met fotocamera op stap en schiet de mooiste plaatjes. Die weer van pas komen bij AbelLeisure, handig!

Wil Sistermans

De man achter de schermen. Of moeten we zeggen ‘achter het scherm’? Hij ziet heel wat data voorbij komen… Hij ontwikkelt de back-end van onze AbelLife Route App en zet dashboards op voor het uitlezen van data van sensoren. De wereld van Intelligent Public Space Management zorgt voor voldoende nieuwe uitdagingen voor deze technische man.

Geert Weijers

Als projectleider houdt hij graag het overzicht. En als er bijgestuurd moet worden, geen probleem. Deze Twentenaar met een achtergrond in toerisme en events kijkt graag naar mogelijkheden en oplossingen. Zodat een project boven verwachting kan worden afgerond; daar wordt hij blij van. Als ‘buitenmens’ gaat Geert vaak met de hond het bos in en trapt hij kilometers weg op de mountainbike. Ook houdt hij van muziek, goede films en motorrijden.

Janine Drabbe

Al vanaf de start van AbelLeisure is deze regeltante achter de schermen druk in de weer met het bedrijf. Ze zorgt ervoor dat alle losse eindjes aan elkaar geknoopt worden. En, niet geheel onbelangrijk, ze werkt weg wat Jeroen (haar wederhelft) laat liggen. Nu ze de financiële administratie op orde houdt, is ze ook voor de schermen zichtbaar. Om te ontspannen stapt ze graag op de wielrenfiets en staat ze regelmatig op de tennisbaan. Een sportieve tante dus.

Michel Ruiterkamp

Michel is onze technische man. Geboren en getogen in Gelselaar gaat deze Achterhoeker voortvarend aan de slag. In de werkplaats zorgt hij voor een gedegen voorbereiding. Eenmaal in het veld ziet hij meteen hoe het product het beste opgaat in de omgeving. Zo maakt hij ‘buiten’ mooier. Michel kan niet zonder muziek. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar bij zijn band, waarbij ook de zang hem goed afgaat, én hij bezoekt graag concerten.

Diederik Bronsvoort

Deze Saks met droge humor houdt niet van stilzitten en is het liefst, al fluitend, buiten aan het werk. Hij is dan ook na een kantoorfunctie elders toegevoegd aan de buitendienst van AbelLeisure. Een paar extra handen komt namelijk goed van pas bij het plaatsen van nieuwe wandel- en fietsnetwerken. Diederik houdt van netheid en structuur. In zijn vrije tijd is hij een gepassioneerd gitarist en gaat hij graag een blokje om op zijn Honda cafe racer.

Lenny Bulthuis

Vanuit Groningen werkt Lenny aan het project ‘In het spoor van De Ploeg’. Als kind van het Groninger Hogeland is het landschap, de cultuur en het erfgoed haar erg dierbaar. Ook heeft zij een grote liefde voor de kunsten én voelt ze een grote verwantschap met de kunstenaars van de Groninger Kunstkring De Ploeg.
Al deze kennis komt goed van pas bij haar werkzaamheden, zoals de invulling van het projectconcept en het samenbrengen van o.a. ondernemers en instellingen.

Jesse Drabbe

Als het kan, springt deze scholier uit Lochem graag bij in het veld én op kantoor. Zo trapt Jesse heel wat kilometers aan fietsroutes weg om te zien hoeveel overbodige QR-codebordjes in het veld te vinden zijn. Ook kijkt hij of de routes nog kloppen. Als het gaat om hobby’s, staat voetbal met stip bovenaan. Daarnaast is hij vaak in zijn studiootje te vinden waar hij muziek maakt. Zijn stijl? Rap en hiphop.

Mees Drabbe

De jongste van ons team. Ook Mees is in vakantieperiodes actief voor AbelLeisure. Op kantoor, waar hij borden en beugels monteert óf ergens in de frisse buitenlucht om een wandelnetwerk te schouwen. Zijn grootste passie is voetbal. Bij Sportclub Lochem speelt hij bij JO16-1, geeft hij training aan pupillen en fluit hun wedstrijden. En dan weet hij ook nog tijd vrij te maken om te gamen met zijn vrienden!