Jeroen Drabbe

Mede-eigenaar van AbelLeisure, de commerciële man. Ziet overal kansen, ook als ze niet zo zichtbaar zijn. Meestal enthousiast. Is hij dat niet, dan is Jeroen écht druk. Kan bevlogen vertellen en weet hoe hij de producten in de markt wil zetten. Als er nog tijd is naast zijn werk en gezin, sport deze Brabander graag. Meters maken op de racefiets of al hardlopend zijn hoofd leeg rennen.

Fred van Schoonhoven

Mede-eigenaar van AbelLeisure, de technische man. Handig bij problemen met de AbelLife app, de server, de verwarming… Hij kent de grenzen van een project, is nuchter zoals een Tukker moet zijn en vertelt bij de lunch graag over zijn strategieën als coach van een meidenelftal. Zodra er iets gemeten kan worden, ziet Fred zijn kans schoon en vertelt over het nut van sensoren, monitoring en een slimme buitenruimte.

Annemarie Korbeld

Weet van de hoed en rand. Als projectmanager zit ze graag met klanten om tafel om samen een mooi product neer te zetten. Ook bewaakt ze het overzicht. Past, schuift en meet totdat alles weer klopt. Schudt zo een overzichtelijke planning uit haar mouw en denkt liever in oplossingen dan in problemen. Deze vrolijke Sallandse geniet in haar vrije tijd van hardlopen en de Lochemse Berg bedwingt ze dan ook fluitend.

Ingrid Middag

Teksten, lang of kort, vlot of zakelijk; Ingrid schrijft ze. Geen probleem. Ook is ze een beelddenker, visualiseert snel. Dit komt mooi van pas bij het maken van content voor de app, promotiekaarten, boekjes, websites en wat al niet meer. Geeft als één van de weinigen water aan de enige plant op kantoor, zorgzaam als ze is. Gaat vaak met fotocamera op stap en schiet de mooiste plaatjes. Die weer van pas komen bij AbelLeisure, handig!

Tineke Fortuin

Duikt graag de geschiedenis in bij het schrijven van content. Ze neemt de gebruiker mee naar vervlogen tijden. Of het nu voor de AbelLife Route App is, informatiepanelen of een boekje. En moeten er teksten vertaald worden naar het Duits? Kein Problem, want Tineke heeft jarenlang in Duitsland gewoond. Deze geboren Groningse is positief, duidelijk en houdt van veranderende luchten en vergezichten.

Carolien Schuttevaar

Is van de teksten. Vertelt het verhaal liefst kort en bondig. Wisselt het schrijven af met coördinatie en klantcontact. Werkt graag aan creatieve producten, zoals ansichtkaarten, flyers en boekjes. Maar ook bestellingen voor informatiepanelen, frames en routebordjes belanden in haar mail. Deze nuchtere Achterhoekse houdt van duidelijkheid en gezelligheid. Trekt in haar vrije tijd graag de hardloop- en trailschoenen aan.

Wietze Zwart

Onze netwerker. De lancering van een nieuw routenetwerk, onthulling van een toeristisch bruin bord of bijeenkomst voor ondernemers: Wietze is er graag bij. Om (nog eens) te vertellen wat AbelLeisure doet en hoe wij kunnen helpen. Zo zorgt hij dat er steeds weer nieuwe opdrachtgevers bij ons aankloppen. En natuurlijk vergeet hij bestaande klanten niet. Als geboren Fries zorgt hij dat er (bijna) elke donderdag suikerbrood op de lunchtafel staat.

Sandra van het Bolscher 

Afkomstig uit de culturele wereld heeft ze een frisse kijk op zaken die bij AbelLeisure heel gewoon zijn, zoals bewegwijzeringsbordjes en informatiepanelen. Ze vertaalt ideeën uit het veld naar beleving voor nieuwe routeproducten. Heeft contact met allerlei partijen, van boeren over wiens land de wandelpaden gaan tot gemeentes en provincies. Deze Twentse schiet niet snel in de stress. In haar vrije tijd wandelt Sandra graag door de natuur met haar hond, de ideale ontspanning.

Froukje Frijlink

Haar dag begint met een rondje met het hondje. Daarna regelt, mailt, belt en puzzelt ze wat af… Zo zorgt ze dat de fietsrouteknooppunten weer up-to-date worden gemaakt voor het nieuwe seizoen. Tegelijkertijd werkt ze graag aan creatieve projecten. Van alle markten thuis dus. Hiernaast doet ze ook vertaalwerk/coördinatie voor het Amerikaanse kledingmerk Tommy Hilfiger. Als ze dán nog tijd over heeft, geniet ze ervan om met de kat op schoot een filmpje te kijken. Lekker relaxen…

Wil Sistermans

De man achter de schermen. Of moeten we zeggen ‘achter het scherm’? Hij ziet heel wat data voorbij komen… Hij ontwikkelt de back-end van onze AbelLife Route App en zet dashboards op voor het uitlezen van data van sensoren. De wereld van Intelligent Public Space Management zorgt voor voldoende nieuwe uitdagingen voor deze technische man.

Janine Drabbe

Al vanaf de start van AbelLeisure is deze regeltante achter de schermen druk in de weer met het bedrijf. Ze zorgt ervoor dat alle losse eindjes aan elkaar geknoopt worden. En, niet geheel onbelangrijk, ze werkt weg wat Jeroen (haar wederhelft) laat liggen. Nu ze de financiële administratie op orde houdt, is ze ook voor de schermen zichtbaar. Om te ontspannen stapt ze graag op de wielrenfiets en staat ze regelmatig op de tennisbaan. Een sportieve tante dus.