Jeroen Drabbe

Mede-eigenaar van AbelLeisure, de commerciële man. Ziet overal kansen, ook als ze niet zo zichtbaar zijn. Meestal enthousiast. Is hij dat niet, dan is Jeroen écht druk. Kan bevlogen vertellen en weet hoe hij de producten in de markt wil zetten. Als er nog tijd is naast zijn werk en gezin, sport deze Brabander graag. Meters maken op de racefiets of al hardlopend zijn hoofd leeg rennen.

Fred van Schoonhoven

Mede-eigenaar van AbelLeisure. Commercieel met een vleugje techniek. Ontwikkelt en leidt nieuwe projecten met het liefst een snufje innovatie erin. Hij kent de grenzen van een project, is nuchter zoals een Tukker moet zijn en vertelt bij de lunch graag over zijn strategieën als coach van een meidenelftal. Zodra er iets gemeten kan worden, gaat hij los over sensoren of een slimme buitenruimte…

Annemarie Korbeld

Weet van de hoed en rand. Als projectmanager zit ze graag met klanten om tafel om samen een mooi product neer te zetten. Ook bewaakt ze het overzicht. Past, schuift en meet totdat alles weer klopt. Schudt zo een overzichtelijke planning uit haar mouw en denkt liever in oplossingen dan in problemen. Deze vrolijke Sallandse geniet in haar vrije tijd van hardlopen en de Lochemse Berg bedwingt ze dan ook fluitend.

Ingrid Middag

Teksten, lang of kort, vlot of zakelijk; Ingrid schrijft ze. Geen probleem. Ook is ze een beelddenker, visualiseert snel en is creatief. Dit komt mooi van pas bij het maken van content voor de app, promotiekaarten, boeken, websites en wat al niet meer. Geeft als één van de weinigen water aan de planten op kantoor, zorgzaam als ze is. Gaat vaak met fotocamera op stap en schiet de mooiste plaatjes. Die weer van pas komen bij AbelLeisure, handig!

Tineke Fortuin

Duikt graag de geschiedenis in bij het schrijven van content. Ze neemt de gebruiker mee naar vervlogen tijden. Of het nu voor de AbelLife Route App is, informatiepanelen of een boekje. En moeten er teksten vertaald worden naar het Duits? Kein Problem, want Tineke heeft jarenlang in Duitsland gewoond. Deze geboren Groningse is positief, duidelijk en houdt van veranderende luchten en vergezichten.

Carolien Schuttevaar

Is van de teksten. Vertelt het verhaal liefst kort en bondig. Wisselt het schrijven af met coördinatie en klantcontact. Werkt graag aan creatieve producten, zoals ansichtkaarten, flyers en boekjes. Maar ook bestellingen voor informatiepanelen, frames en routebordjes belanden in haar mail. Deze nuchtere Achterhoekse houdt van duidelijkheid en gezelligheid. Trekt in haar vrije tijd graag de hardloop- en trailschoenen aan.

Wil Sistermans

De man achter de schermen. Of moeten we zeggen ‘achter het scherm’? Hij ziet heel wat data voorbij komen… Hij ontwikkelt de back-end van onze AbelLife Route App en zet dashboards op voor het uitlezen van data van sensoren. De wereld van Intelligent Public Space Management zorgt voor voldoende nieuwe uitdagingen voor deze technische man.

Geert Weijers

Als projectleider houdt hij graag het overzicht. En als er bijgestuurd moet worden, geen probleem. Deze Twentenaar met een achtergrond in toerisme en events kijkt graag naar mogelijkheden en oplossingen. Zodat een project boven verwachting kan worden afgerond; daar wordt hij blij van. Als ‘buitenmens’ gaat Geert vaak met de hond het bos in en trapt hij kilometers weg op de mountainbike. Ook houdt hij van muziek, goede films en motorrijden.

Janine Drabbe

Al vanaf de start van AbelLeisure is deze regeltante achter de schermen druk in de weer met het bedrijf. Ze zorgt ervoor dat alle losse eindjes aan elkaar geknoopt worden. En, niet geheel onbelangrijk, ze werkt weg wat Jeroen (haar wederhelft) laat liggen. Nu ze de financiële administratie op orde houdt, is ze ook voor de schermen zichtbaar. Om te ontspannen stapt ze graag op de wielrenfiets en staat ze regelmatig op de tennisbaan. Een sportieve tante dus.

Michel Ruiterkamp

Michel is onze technische man. Geboren en getogen in Gelselaar gaat deze Achterhoeker voortvarend aan de slag. In de werkplaats zorgt hij voor een gedegen voorbereiding. Eenmaal in het veld ziet hij meteen hoe het product het beste opgaat in de omgeving. Zo maakt hij ‘buiten’ mooier. Michel kan niet zonder muziek. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar bij zijn band, waarbij ook de zang hem goed afgaat, én hij bezoekt graag concerten.

Lenny Bulthuis

Vanuit Groningen werkt Lenny aan het project ‘In het spoor van De Ploeg’. Als kind van het Groninger Hogeland is het landschap, de cultuur en het erfgoed haar erg dierbaar. Ook heeft zij een grote liefde voor de kunsten én voelt ze een grote verwantschap met de kunstenaars van de Groninger Kunstkring De Ploeg.
Al deze kennis komt goed van pas bij haar werkzaamheden, zoals de invulling van het projectconcept en het samenbrengen van o.a. ondernemers en instellingen.

Tom Sistermans

Tom is van kinds af aan dol op elektronica. Vroeger kon hij al urenlang met technisch LEGO spelen. Tegenwoordig studeert hij Technische Natuurkunde aan de University of Technology in Eindhoven. De kennis die hij hier opdoet, gebruikt hij bij nieuwe technologische ontwikkelingen. Zo heeft hij voor AbelLeisure een sensor ontwikkeld die met laserstralen het aantal wandelaars en fietsers telt. Zo kunnen wij real time zien hoeveel mensen van ons mooie buiten genieten. Want meten is weten!