Jeroen Drabbe

Mede-eigenaar van AbelLeisure, de commerciële man. Ziet overal kansen, ook als ze niet zo zichtbaar zijn. Meestal enthousiast. Is hij dat niet, dan is Jeroen écht druk. Kan bevlogen vertellen en weet hoe hij de producten in de markt wil zetten. Als er nog tijd is naast zijn werk en gezin, sport deze Brabander graag. Meters maken op de racefiets of al hardlopend zijn hoofd leeg rennen.

Fred van Schoonhoven

Mede-eigenaar van AbelLeisure, de technische man. Handig bij problemen met de AbelLife app, de server, de verwarming… Hij kent de grenzen van een project, is nuchter zoals een Tukker moet zijn en vertelt bij de lunch graag over zijn strategieën als coach van een meidenelftal. Zodra er iets gemeten kan worden, ziet Fred zijn kans schoon en vertelt over het nut van sensoren, monitoring en een slimme buitenruimte.

Ilse Garretsen

Onze spin in het web. De administratie, het assisteren van het management; ze zorgt dat het reilen en zeilen op de werkvloer soepeltjes verloopt. Ilse doet geregeld een klus tussendoor. Zo zorgt ze dat er in no-time een mooie stand op de beurs staat of verdiept ze zich in hashtag-borden. Ze kan zich goed vastbijten in een project. Deze goedlachse Achterhoekse zingt, danst en improviseert graag tijdens de musicallessen.

Annemarie Korbeld

Weet van de hoed en rand. Als projectmanager zit ze graag met klanten om tafel om samen een mooi product neer te zetten. Ook bewaakt ze het overzicht. Past, schuift en meet totdat alles weer klopt. Schudt zo een overzichtelijke planning uit haar mouw en denkt liever in oplossingen dan in problemen. Deze vrolijke Sallandse geniet in haar vrije tijd van hardlopen en de Lochemse Berg bedwingt ze dan ook fluitend.

Ingrid Middag

Teksten, lang of kort, vlot of zakelijk; Ingrid schrijft ze. Geen probleem. Ook is ze een beelddenker, visualiseert snel. Dit komt mooi van pas bij het maken van content voor de app, promotiekaarten, boekjes, websites en wat al niet meer. Geeft als één van de weinigen water aan de enige plant op kantoor, zorgzaam als ze is. Gaat vaak met fotocamera op stap en schiet de mooiste plaatjes. Die weer van pas komen bij AbelLeisure, handig!

Tineke Fortuin

Duikt graag de geschiedenis in bij het schrijven van content. Ze neemt de gebruiker mee naar vervlogen tijden. Of het nu voor de AbelLife Route App is, informatiepanelen of een boekje. En moeten er teksten vertaald worden naar het Duits? Kein Problem, want Tineke heeft jarenlang in Duitsland gewoond. Deze geboren Groningse is positief, duidelijk en houdt van veranderende luchten en vergezichten.

Carolien Schuttevaar

Is van de teksten. Vertelt het verhaal liefst kort en bondig. Wisselt het schrijven af met coördinatie en klantcontact. Werkt graag aan creatieve producten, zoals ansichtkaarten, flyers en boekjes. Maar ook bestellingen voor informatiepanelen, frames en routebordjes belanden in haar mail. Deze nuchtere Achterhoekse houdt van duidelijkheid en gezelligheid. Trekt in haar vrije tijd graag de hardloop- en trailschoenen aan.

Wietze Zwart

Onze netwerker. De lancering van een nieuw routenetwerk, onthulling van een toeristisch bruin bord of bijeenkomst voor ondernemers: Wietze is er graag bij. Om (nog eens) te vertellen wat AbelLeisure doet en hoe wij kunnen helpen. Zo zorgt hij dat er steeds weer nieuwe opdrachtgevers bij ons aankloppen. En natuurlijk vergeet hij bestaande klanten niet. Als geboren Fries zorgt hij dat er (bijna) elke donderdag suikerbrood op de lunchtafel staat.

Lisa Kamstra  

Regelt, mailt, belt, googelt en puzzelt wat af… Ze is geregeld buiten de deur om mensen met elkaar te verbinden. Ze vertaalt ideeën uit het veld naar beleving voor een routeproduct. Ze houdt graag lijstjes bij voor een goed overzicht. Haar bureau ligt vol met ordners, mappen, notitieboekjes; zij weet hier feilloos de juiste informatie terug te vinden. Deze Zutphense handelt vanuit huis in tweedehands cd’s, vinyl en meer; gevalletje van hobby tot serious business.

Lotte Uenk

De jongste van ons team en onze social media expert. Ze maakt leuke nieuwtjes en weetjes voor onze volgers op facebook, instagram en twitter. Zakelijk of consumentgericht: Lotte weet hoe dit werkt. Als er een dringende klus is, springt ze graag bij om met elkaar de deadline te kunnen halen. Deze Achterhoekse is secuur en schiet niet snel in de stress. In haar vrije tijd wandelt dit buitenmens graag, voor haar de ideale uitlaadklep.

Wil Sistermans

De man achter de schermen. Of moeten we zeggen ‘achter het scherm’? Hij ziet heel wat data voorbij komen… Hij ontwikkelt de back-end van onze AbelLife Route App en zet dashboards op voor het uitlezen van data van sensoren. De wereld van Intelligent Public Space Management zorgt voor voldoende nieuwe uitdagingen voor deze technische man.