Wat doen wij

Het begint bij de vraag van de opdrachtgever. Vervolgens ontwikkelen wij een passend concept. Van idee tot concreet eindproduct. Denk daarbij aan ontwerp van een routenetwerk, aanvragen van vergunningen, themaroutes met beleving

Lees meer »

Onze kijk op routes

Er komen steeds meer routes en routenetwerken in ons land. In een dorp, stad, regio of provincie. Voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, ruiters en kanoërs. Gekoppeld aan een thema, wel of niet bewegwijzerd en voorzien van informatiepanelen.

Lees meer »

AbelLife, de Route App

De consument doet steeds meer met zijn smartphone. Daar sluiten wij op aan met AbelLife, de Route App met ruim 500 leuke digitale fiets-, wandel- en vaarroutes. De gebruiker wandelt, fietst of vaart de leukste routes met de smartphone in de hand. 

Lees meer »

SLIM Buiten! – Routeproducten monitoren

Wij kunnen het gebruik van de routeproducten monitoren. Met SLIM Buiten! maken wij de openbare ruimte intelligent. Slimme technologieën geven ons de gelegenheid om op afstand realtime allerlei informatie uit de openbare ruimte te halen

Lees meer »

Biobased kunststoffen

Op weg naar een duurzame toekomst zoeken wij voortdurend naar de meest milieuvriendelijke producten. Als vervanger van de gangbare op olie gebaseerde kunststoffen doen wij onderzoek naar het toepassen van biobased kunststoffen.

Lees meer »