Wat doen wij

Het begint bij de vraag van de opdrachtgever. Vervolgens ontwikkelen wij een passend routeconcept. Van idee tot concreet eindproduct. Denk daarbij aan ontwerp en realisatie van een wandel- of fietsknooppuntennetwerk. 

Lees meer »

Onze kijk op routes

Er komen steeds meer routes en routenetwerken in ons land. In een dorp, stad, regio of provincie. Voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, ruiters en kanoërs. Gekoppeld aan een thema, wel of niet bewegwijzerd en voorzien van informatiepanelen.

Lees meer »

RoutAbel, de Route App

De consument doet steeds meer met zijn smartphone. Daar sluiten wij op aan met RoutAbel, de Route App met ruim 600 leuke digitale fiets-, wandel- en vaarroutes. De gebruiker wandelt, fietst of vaart de leukste routes met de smartphone in de hand.

Lees meer »

SLIM Buiten! & Robinson teller

Wij kunnen het gebruik van de routeproducten monitoren. Met SLIM Buiten! maken wij de openbare ruimte intelligent. Slimme technologieën geven ons de gelegenheid om op afstand realtime allerlei informatie uit de openbare ruimte te halen. Zoals:

Lees meer »

Biobased wegwijzers en informatiepanelen

Op weg naar een duurzame toekomst zoeken wij voortdurend naar de meest milieuvriendelijke producten. Als vervanger van de gangbare op aardolie gebaseerde kunststoffen hebben wij BioPanel ontwikkeld. Volledig plantaardig en biodegradeerbaar.

Lees meer »

MVO en CO2 Beleid

Bij AbelLeisure vinden wij het belangrijk om mens en milieubewust te ondernemen en daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. In het MVO en CO2 beleid kunt u lezen hoe wij dit aanpakken.  

Lees meer »