RoutAbel, de Route App

De consument doet steeds meer met zijn smartphone. Daar sluiten wij op aan met RoutAbel, de Route App met ruim 600 leuke digitale fiets-, wandel- en vaarroutes. De gebruiker wandelt, fietst of vaart de leukste routes met de smartphone in de hand.

Onderweg ‘vertelt’ de app allerlei leuke weetjes, over de omgeving, de natuur, de geschiedenis etc. Geluidsfragmenten en filmmateriaal maken de beleving van de route compleet. Bij het samenstellen van de content staat de gebruiker centraal. Wie is de consument van deze route en wat wil hij beleven onderweg? De productie van de content bestaat uit het schrijven van teksten, selecteren van foto’s, geluidsfragmenten en filmpjes.

De Route App bestaat uit

  1. RoutAbel routenavigatie- en informatiesoftware
  2. De mooiste routes van het gebied
  3. Beleving in de vorm van tips, weetjes en bezienswaardigheden, ondersteund met tekst, geluids- en filmfragmenten
  4. Kaartmateriaal

RoutAbel: “Als wij een route digitaliseren, dan willen wij beleving toevoegen. Mooie verhalen, geluids- of filmfragmenten of een mooie foto van dat wat je op het moment zelf niet ziet.”

De Route App is geschikt voor iPhone en Android toestellen

  • De routes werken 100% offline dus:
  • Geen bijkomende telecomkosten;
  • Geen problemen met bereik;
  • Zuinig met de batterij

Resultaten tot nu toe
Er zijn op dit moment meer dan 600 RoutAbel routes. Deze routes dekken heel Nederland. Daarnaast hebben we ook routes in Duitsland en België. Ook zijn er diverse routes beschikbaar in het Duits en Engels. De Route App is op dit moment op 150.000 smartphones geïnstalleerd. De afgelopen 3 jaar zijn er meer dan 1,5 miljoen digitale routes vanuit de app gedownload.

Download hier de gratis App:

                                           

Privacy statement van RoutAbel