Monitoring

Wij kunnen het gebruik van de routeproducten monitoren. Dit doen wij o.a. online analyses en RoutAbel app analyses, met de Robinson teller en het dashboard SLIM Buiten!

Door slimme technologieën kunnen wij o.a. in recreatie en toerisme het gebruik realtime meten. Zo kan bijvoorbeeld het gebruik van faciliteiten gedetecteerd worden en kunnen we het gebruik van wandel-, ruiter- en fietspaden in kaart brengen. Door voortdurend te monitoren, krijgen we data tot onze beschikking. Met deze data kunnen we de situatie optimaliseren. Ook kan de data toegepast worden in productontwikkeling.

SLIM Buiten! – Internet of things
Steeds meer dingen zijn online, denk aan auto’s, de thermostaat en horloges. Zo is alles met elkaar verbonden en met het internet. Dit wordt wel Internet of things genoemd; het Internet der dingen. Wij maken van statische objecten in de buitenruimte, zoals verkeersborden, lantaarnpalen en toeristische informatiepanelen, slimme producten. Deze objecten worden voorzien van sensoren. Zo kan dit slimme product informatie (data) geven over zichzelf en de ruimte om het object heen. De sensoren sturen de verkregen data door aan onze database. De database zet deze gegevens via diverse applicaties om in bruikbare informatie. Met SLIM Buiten! wordt informatie over objecten in de openbare ruimte Actueel, Betrouwbaar en Compleet vastgelegd en gekoppeld. Fysiek tellen van wandelaars, fietsers en ruiters doen wij met de Robinson teller.